Reparatii scule electrice - in curand la Zone Inox & Tools

18 aug. 2014
Un meserias fara scule este ca un elev fara rechizite. Cu cat este mai dotat, cu atat munca ii va fi mai usoara iar calitatea produsului final va fi mult mai buna.

Cu toate acestea, toate uneltele de care aveti nevoie, necesita o investitie serioasa care in timp poate fi amortizata sau nu, depinde de durata de viata a acesteia.

Din aceasta cauza Zone Inox & Tools vine in ajutorul dumneavoastra cu un magazin, care-si propune sa fie disponibil pentru orice meserias care are nevoie urgenta de reparatii care sa prelungeasca durata de viata a sculelor, la orice ora aveti nevoie dumneavoastra.

In acest magazin, veti gasi unelte esentiale oricarui meserias si consumabile, la preturi ce va vor face sa reveniti mereu inapoi dar si un catalog de prezentare pentru modele de balustrade din inox, balustrade din sticla si balustrade din lemn, confectionate tot de noi.

Adresa magazinului este: Str. Carpati, nr 2 vis-a-vis de benzinaria Rompetrol

Avem deschis de Luni pana Sambata intre orele 8 si 20 insa cu un un telefon in prealabil la dnul Andi (0740556706), puteti aduce scule la reparat la orice ora din zi si din noapte.

Va rugam sa aruncati o privire la cateva din fotografiile ce au surprins magazinul nostru inca in curs de amenajare:








Pentru comenzi balustrade inox, balustrade inox cu sticla sau balustrade inox cu lemn apelati la:

Alin Crintea
0752539138
www.zone-inox.ro
  


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu